Pedagógus csapatépítő tréning

 Idén is sort kerítettek a Sztojkás pedagógusok a tanévnyitó csapatépítő tréningre. Az esemény augusztus 23-án kezdődött és 25-ig tartott. Idén a pedagógusok az "Anyaországba" látogattak el. Első megállójuk Máriapócson volt, ahol a kegytemplomban a Szűzanya közbenjárásáért és Isten áldásáért imádkoztak, hogy kísérje munkájukat  kitartás, eredményesség és sok siker. 
 A közös és egyéni imádságok után útjukat folytatva Líceumunk testvér-gimnáziumába, Hajdúdorogra látogattak el. Hajdúdorogon bőséges vacsorával és szeretettel fogadták a kollektívát. Vacsora után kellemes beszélgetésre került sor, mely alatt felelevenítették az elmúlt tanév legérdekesebb és izgalmasabb pillanatait.
 Következő nap Debrecenbe látogatott el a kollektíva. Rövid városnézés után az élményfürdőbe mentek a pedagógusok ahol kellemes kikapcsolódás várta a tanárokat.
 A fürdőzés után a debreceni moziba látogattak el, majd csapatokat alkotva különféle filmeke tekintettek meg.
 Az estét Kaskötő Miklós hajdúdorogi kispapnál töltötték ahol bőséges vendéglátás és kedves fogadtatásban részesült a kollektíva. Miklós az előző tanévben a Petőfi Sándor Program keretén belül töltött önkéntes szolgálatot a Sztojka Líceumban.

A kirándulás megvalósulásáért köszönetet mondunk intézményünknek, mely anyagilag támogatta a csapatépítő tréning megvalósulását. Köszönjük Pősze Roland atyának, hogy megszervezte a programot. Hálásan köszönjük a Hajdúdorogi Görögkatolikus testvériskolánknak, hogy szállást biztosítottak számunkra, valamint köszönjük minden résztvevőnek a jelenlétet.

Népszerű bejegyzések