V. Öregdiák találkozó

Az előző évekhez hasonlóan a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görög Katolikus Líceumban idén is sor került az Öregdiák találkozóra. Idén az eseményt szeptember 23-án rendezték meg, amelyre a nem túl kellemes időjárási körülményekhez képest közel húsz diák vett részt.
 A volt diákok már reggel kilenc órakor elkezdtek gyülekezni, és egy tea vagy kávé elfogyasztása mellett lehetőségük volt beszélgetni egy kicsit egymással. Ezt követően 10 órakor a hivatalos megnyitó következett, amely során felelevenítették a régi emlékeket, diákcsínyeket. Varjú Zoltán, egykori diák, aki jelenleg a líceum nevelőtanára, körbevezette azokat az épületben, akiknek a felújítást követően nem volt lehetőségük ellátogatni alma materükbe.
A rendezvény 11 órakor Szent Liturgiával folytatódott, amelyet a líceum kápolnájában Pősze Roland celebrált. Szent beszédében megjegyezte, hogy szerinte milyen fontos az, hogy a líceum legyen az egyik meghatározó pont az életünkben. Legyünk a világ bármelyik pontján, itt mindig szeretettel fogadnak. Ez az összekötő kapocs minden itt végzett diák között.

A liturgia után bőséges ebéd várta az öregdiákokat, akiknek ezt követően lehetőségük volt kipróbálni a líceum tornatermét, uszodáját és szaunáját is.


















Minden öregdiák egy kellemes napot tölthetett el az intézményben, ami ismételten felejthetetlen emlék lesz majd életünk könyvében, és egy összekötő kapocs a résztvevők számára.

Népszerű bejegyzések