XIV. Szent Kereszt Kupa a Sztojka líceumban

Szeptember 14-én, Szent Kereszt felmagasztalás ünnepén, a Sztojka líceum hagyományaihoz híven immár XIV. alkalommal került megrendezésre a Szent Kereszt Kupa.
Az esemény délután egy órakor vette kezdetét a Magyar Himnusz eléneklésével. Ezt követően Tóth Jenő intézményvezető osztott meg néhány bíztató gondolatot a jelenlevő csapatokkal és szurkolókkal.
 Dubrovszkij Antal, a líceum testnevelő tanára ismertette a szabályokat, majd sorsolás útján döntöttek a mérkőzések menetéről. Az idei tornán kilenc csapat vett részt, akik két csoportban küzdöttek a győzelemért. A mérkőzések párhuzamosan zajlottak a líceum tornatermében és a futballpályáján. A csoportelosztás értelmében az A csoportba tartozott a Nagyberegi Református Líceum, a Péterfalvi Református Líceum, a Hajdúdorogi Szent Bazil Görög Katolikus Líceum, a Nagydobronyi Református Líceum, valamint a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceum csapata. A B csoport a következő csapatokból állt: Nyíregyházi teológia, Ungvári teológia, Öregdiákok, Tanárok csapata.
A meccsek kétszer tíz perces hosszúságúak voltak. Mindegyik csapat a legjobb formáját hozta magával, amiből izgalmas és kiszámíthatatlan mérkőzések születtek. A torna után finom vacsora várta a résztvevőket és a szurkolókat egyaránt. Ezt követően az eredményhirdetés következett.
Az A csoportban a harmadik helyezett a Péterfalvi Református Líceum lett, másodikként a Nagyberegi Református Líceum végzett. A győztesnek kijáró kupát a Sztojka líceum csapata emelhette a magasba.
A B csoportban az Ungvári teológia a harmadik, a Nyíregyházi teológia második, míg a Tanárok csapata az első hellyel térhetett haza.
Szívből gratulálunk minden résztvevő csapatnak és edzőinek! Köszönjük az együttműködést és a részvételt!




Népszerű bejegyzések