"AHOGYAN A VÍZ TÜKRÖZI AZ ARCOT"


Október 24-én a Erdélyből származó Osonó Színházműhely Kárpátaljai körútjának keretein belül a Sztojka Líceumba is ellátogatott. A körúton a társulat hét tagja vett részt: Fazakas Misi, Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Bene Ervin, László Fruzsina, Fazakas Hunor, Pászka Gáspár.





 Dokumentarista előadásukkal ( címe: Ahogyan a víz tükrözi az arcot) arra világítottak rá, hogy a mai fiataloknak milyen társadalmi-szociális, személyes, illetve családon belüli nehézségekkel kell megküzdeniük felnőtté válásuk során. Ezen kívül érzékeltették, hogy ezeket a helyzeteket nem mindig a legmegfelelőbb módon kezeljük, és az elhamarkodott döntéseinknek olykor súlyos következményei lehetnek, amelyek kihatással vannak egész életünkre.






Az előadást követően a színészek arra is törekedtek, hogy kommunikáljanak a közönséggel, ami abban segít, hogy felelősségteljes, ugyanakkor kreatív és gondolkodó emberként keressék a helyüket a társadalomban.


Ezúton ismét szeretnénk kifejezni hálánkat a társulat felé, hogy eljöttek és egy ilyen elgondolkodtató előadást osztottak meg velünk.

Népszerű bejegyzések