Téli Hittantábor


Január 3-5. között ismét megrendezésre került immár tizedik alkalommal a Görögkatolikus Téli Hittantábor.
A rendezvénynek a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceum adott helyet. A megszólított korosztály a 7-9. osztály közötti fiatalok voltak, akik Isten kegyelméből idén közel kilencvenen gyűltek össze.


A résztvevők Ft. Pősze Roland segítségével tisztázhatták a család fogalmát, megismerkedhettek különböző családtípusokkal, amelyekről a kiscsoportos beszélgetéseken mindenki elmondhatta saját gondolatait.


A szabadságról, és annak fogalmáról Virág Szabolcs, péterfalvi kispap osztotta meg gondolatait.


A lelki feltöltődés mellett a gyerekeknek lehetőségük nyílt a testi feltöltődésre is, amelyet a líceum tornatermének és medencéjének használata tett felejthetetlenné.

A résztvevők összemérték erejüket úgy fizikai, mint szellemi téren is, hiszen a szervezők különböző feladatokat állítottak össze, hogy megtudják, melyik a legügyesebb csapat a táborban. Győztesként a 5. csapatot kiáltották ki.

Minden résztvevő nagyon jól érezte magát intézményünkben. Hálás szívvel mondunk köszönetet azoknak, akik szakítottak egy kis időt arra, hogy részt vegyenek a táborban, s ezáltal közelebbről megismerhették líceumunkat, reméljük, hogy felejthetetlen élményeket szereztünk mindannyiuk számára.
A hittantáborról készült további fényképeket IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Népszerű bejegyzések